Verzekeruzelf opstalverzekering

De Verzekeruzelf opstalverzekering

Verzekeruzelf is een moderne verzekeraar die zoveel papierloos te werk gaat. Klanten van de verzekeraar krijgen een digitaal dossier waar alles is terug te vinden, zoals belangrijke documenten. Verzekeruzelf biedt verschillende verzekeringen aan, waaronder een opstalverzekering.

Deze verzekeraar onderscheidt zich van anderen doordat alle verzekeringen die u hebt lopen bij Verzekeruzelf, dagelijks opzegbaar zijn. Dat houdt in dat er geen contract voor minimaal een jaar afgesloten hoeft te worden. Zeker bij een opstalverzekering kan dit handig zijn in verband met verhuizen of een aantrekkelijkere deal bij een andere verzekeraar, wellicht in combinatie met een ander product. De teveel betaalde premie wordt bij het annuleren van een verzekering terugbetaald.

Bij de opstalverzekering van Verzekeruzelf kan gekozen worden voor een uitgebreide- of complete dekking. Voor de uitgebreide dekking wordt geen eigen risico gerekend indien de schade wordt gerepareerd door een aangesloten herstelbedrijf. Bij de complete dekking betaalt u in dit geval een eigen risico van 150 euro. Ook de opstalverzekering van Verzekeruzelf kan dagelijks worden stopgezet. U zit bij deze verzekeraar dus niet vast aan een contract.

Bij het afsluiten van een opstalverzekering bij Verzekeruzelf hebt u de optie om ook glasschade mee te verzekeren indien u kiest voor het 'uitgebreid' pakket. Bij het compleet pakket is glas standaard al meeverzekerd. Bij het 'compleet' pakket kan er ook nog gekozen worden schade ten gevolge van 'eigen schuld' te dekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade ontstaan aan uw woonhuis doordat u een raam heeft laten openstaan. Verder kan er nog een klein bedrag bespaard worden door de premie per kwartaal of per jaar te betalen. Voor elke factuur wordt door Verzekeruzelf namelijk €1,25 in rekening gebracht.

Verzekeruzelf kan u bij een eventuele overstap ook helpen met opzeggen van de opstalverzekering bij uw huidige verzekeraar. Daarvoor stelt de verzekeraar een 'gratis opzegservice' beschikbaar. Met deze opzegservice stelt u een opzegbrief op door enkele vragen te beantwoorden. De opzegbrief wordt vervolgens gratis door Verzekeruzelf verzonden naar uw huidige verzekeraar. Wilt u hiervan gebruik maken? Zorg dan dat u uw polis bij de hand heeft.

Bezoek deze verzekeraar

Vergelijk alle opstalverzekeringen

Verzekeruzelf

Contactgegevens

Geen postadres

E: klantenservice@Verzekeruzelf.nl
T: Geen telefoonnummer

Opstalverzekeringen

Verzekeruzelf biedt de volgende opstalverzekeringen aan:

 • Basisverzekering
 • Allrisk verzekering

Aanvullende verzekeringen

Verzekeruzelf biedt de volgende aanvullende verzekeringen aan:

 • Glasverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Inboedelverzekering

Opstalverzekering dekking

De opstalverzekering van Verzekeruzelf vergoedt schade ten gevolge van:

 • Brandschade - Ook de gevolgen van brand zijn gedekt (rook, hitte, verschroeien, smelten).
 • Inbraakschade - Schade veroorzaakt aan het object ten gevolge van braak.
 • Stormschade - Schade ontstaan ten gevolge van storm. Schade door wind afkomstig van een andere bron wordt niet vergoedt.
 • Waterschade - Schade ontstaan door water waarbij de schade niet toegerekend kan worden aan een eigen gebrek.
 • Tuinschade - Schade ontstaan aan de tuin welke niet veroorzaakt is door een eigen gebrek of natuurgeweld.
 • Glasschade *alleen met All Risk verzekering - Schade aan glaswerk welke niet ontstaan is door een eigen gebrek of natuurgeweld.
 • Ongelukjes *alleen met All Risk verzekering - Schade ontstaan aan uw object welke veroorzaakt is door een eigen gebrek (ongelukje).
Contact

Deze website is een product van Zeker BV

 • Adres: Saturnusstraat 68
  1829CZ Alkmaar
 • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden