Inshared opstalverzekering

De Inshared opstalverzekering

Inshared is een online verzekeraar die verschillende verzekeringen aanbiedt, waaronder een opstalverzekering. Inshared onderscheidt zich van andere verzekeraars door zich in te zetten om schade te voorkomen. Klanten van Inshared betalen over het algemeen een gunstige premie omdat de verzekeraar vooral online werkt.

Naast een aantrekkelijke premie biedt Inshared haar klanten nog een uniek voordeel: de jaarbeloning. De jaarbeloning is een beloning die klanten jaarlijks ontvangen wanneer zij geen schade maken. Deze jaarbeloning bestaat uit een persoonlijke- en collectieve beloning. De persoonlijke jaarbeloning houdt in dat de klant een bepaald bedrag terug krijgt wanneer er een jaar geen schade wordt gemaakt. De collectieve jaarbeloning is een extra beloning die wordt uitgekeerd indien de verzekeraar over een boekjaar geld overhoudt. Voorwaarde om deze collectieve jaarbeloning te ontvangen is dan ook dat er het afgelopen jaar geen schade is gemaakt. Op basis van beloningspunten wordt bepaald wie wat krijgt. Hoe meer verzekeringen u hebt lopen bij Inshared, hoe hoger de jaarbeloning indien u een jaar geen schade heeft gemaakt.

Inshared biedt naast een opstalverzekering ook een inboedelverzekering. Door deze verzekeringen te combineren bent u verzekerd tegen schade aan uw woonhuis en de spullen die zich in uw woonhuis bevinden. De opstalverzekering van Inshared kan worden uitgebreid met een glasverzekering. Bij het afsluiten van de opstalverzekering kunnen extra beloningspunten worden verdiend door de woning veiliger te maken. Dit kan bijvoorbeeld door de plaatsing van een alarminstallatie of rookmelders.

Bezoek deze verzekeraar

Vergelijk alle opstalverzekeringen

Inshared

ContactgegevensE: info@inshared.nl
T: 033-7508285

Opstalverzekeringen

Inshared biedt de volgende opstalverzekeringen aan:

 • Basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Inshared biedt de volgende aanvullende verzekeringen aan:

 • Glasverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Inboedelverzekering

Opstalverzekering dekking

De opstalverzekering van Inshared vergoedt schade ten gevolge van:

 • Brandschade - Ook de gevolgen van brand zijn gedekt (rook, hitte, verschroeien, smelten).
 • Inbraakschade - Schade veroorzaakt aan het object ten gevolge van braak.
 • Stormschade - Schade ontstaan ten gevolge van storm. Schade door wind afkomstig van een andere bron wordt niet vergoedt.
 • Waterschade - Schade ontstaan door water waarbij de schade niet toegerekend kan worden aan een eigen gebrek.
Contact

Deze website is een product van Zeker BV

 • Adres: Pijlkruidstraat 14
  2215GD Voorhout
 • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden