Opstalverzekering - VVE en collectief verzekeren

Opstalverzekering VVE 2020 | Vergelijken en direct Afsluiten

Wanneer u lid bent van een VVE is de kans groot dat u al een opstalverzekering heeft. De meeste VVE's sluiten namelijk een collectieve opstalverzekering af voor alle woningen binnen een complex.

Wanneer u woonachtig bent in een complex en u een VVE heeft is de kans groot dat u niet zelf een opstalverzekering hoeft af te sluiten. Hoewel een VVE niet wettelijk verplicht is om voor haar leden een opstalverzekering af te sluiten, kiezen de meeste VVE ervoor dit wel te doen. U betaald uw opstalverzekering dan aan de VVE. Indien u niet zeker bent of uw VVE een opstalverzekering heeft afgesloten voor uw gebouw kunt u dit het beste even navragen. Het is zonde om uzelf dubbel te verzekeren.

Vergeet niet om ook een inboedelverzekering af te sluiten. De opstalverzekering vergoedt namelijk alleen schade aan uw object of gebouw. De inboedelverzekering vergoedt schade aan de spullen in uw object of woning. Wanneer u een inboedelverzekering afsluit is het slim deze onder te brengen bij dezelfde verzekeraar waar uw opstalverzekering ondergebracht is. Hiermee voorkomt u eventuele touwtrekkerij over de vraag wie welke schade dient te vergoeden. Vraag hierom altijd na bij welke verzekeraar uw VVE de opstalverzekering heeft afgesloten.

Korting op de VVE opstalverzekering

Omdat een VVE een grote opstalverzekering afsluit in naam van meerdere verzekerden, zijn veel verzekeraars bereid om een VVE extra korting te geven op de premie van de opstalverzekering. Hoewel deze kortingen bijna nooit direct worden voorgesteld kan het nooit kwaad contact op te nemen met verschillende verzekeraars om te bekijken waartoe zij bereid zijn. De verschillende aanbieders van opstalverzekeringen vindt u hier. Het is slim om, voordat u contact opneemt met een verzekeraar, uzelf op de hoogte te brengen van de huidige prijzen die de verschillende verzekeraars rekenen. Om deze prijzen te achterhalen kunt u gratis gebruik maken van onze vergelijkingsmodule voor opstalverzekeringen.

Alle woonverzekeringen vergelijken


Via onze website kunt u een opstalverzekering en inboedelverzekering vergelijken. Daarnaast zijn er nog meerdere woonverzekeringen die belangrijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstandverzekering. Via Totaalbesparen.com kunt u alle woonverzekeringen vergelijken.
Contact

Deze website is een product van Zeker BV

  • Adres: Pijlkruidstraat 14
    2215GD Voorhout
  • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden