Opstalverzekering berekenen

Opstalverzekering berekenen

Het tarief van een opstalverzekering is afhankelijk van verschillende factoren zoals woonplaats, woningtype, gezinssamenstelling en woningoppervlakte.

Omdat verschillende factoren van invloed zijn op de hoogte van het tarief is het vrij lastig zelf te berekenen hoeveel de opstalverzekering bij een bepaalde verzekeraar gaat kosten. Dit wordt zelfs praktisch onmogelijk omdat de verschillende verzekeraars de verschillende factoren elk een ander gewicht toekennen. Bij de ene verzekeraar is het bijvoorbeeld van belang op welk type de fundering het object is gebouwd terwijl dit bij de ander niet uitmaakt.

Belangrijkste factoren voor de berekening

De factoren die het zwaarst meewegen bij het berekenen van de opstalverzekering zijn woonplaats, gezinssamenstelling, het type woning en de oppervlakte van de woning. Het verzekeren van een houten huis is daarnaast bij veel verzekeraars niet mogelijk.

Eigenschappen die verzekeraars liever niet zien

Zoals gezegd is het bij veel verzekeraars niet mogelijk een opstalverzekering af te sluiten voor een houten huis. Er zijn verschillende eigenschappen die het moeilijker maken om de beste opstalverzekering te kunnen vinden. Naast de constructie zijn dit onder andere het type inrichting van de woning. Veel verzekeraars verzekeren liever geen woning met een luxe badkamer of luxe keuken. Met een beetje pech heeft u keuze uit slechts een handjevol verzekeraars, die nog bereid zijn een opstalverzekering aan te bieden.

Opstalverzekering berekenen met vergelijkingsmodule

Omdat het praktisch haast onmogelijk is om zelf een correcte berekening te maken van het tarief dat betaald moet worden voor de opstalverzekering bieden wij u graag onze vergelijkingsmodule voor opstalverzekeringen aan. Door gebruik te maken van onze vergelijker ziet u direct welke verzekeraars u kunnen verzekeren op basis van uw persoonlijke situatie. Daarnaast worden ook direct de tarieven getoond. U hebt dus ook meteen een overzicht van alle berekende prijzen van de verschillende opstalverzekeringen.

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Zeker BV

  • Adres: Saturnusstraat 68
    1829CZ Alkmaar
  • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden