De opstalverzekering (woonverzekering)

De opstalverzekering

Door verschillende opstalverzekeringen met elkaar te vergelijken ziet u in een oogopslag welke opstalverzekering voor u de beste is.

Er zijn verschillende verzekeraars actief in het aanbieden van opstalverzekeringen. Doordat iedere verzekeraar weer verschillende opstalverzekeringen aanbiedt is het nogal lastig om een totaal overzicht te houden op beschikbare opstalverzekeringen. Het vinden van de beste of goedkoopste opstalverzekering wordt hierdoor zeer moeilijk. Door gebruik te maken van onze vergelijkingsmodule voor opstalverzekeringen ziet u direct welke opstalverzekering op basis van uw persoonlijke situatie het beste voor u is.
Vergelijk opstalverzekeringen

Opstalverzekering dekking

Een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, vergoedt schade die onder bepaalde omstandigheden is ontstaan aan het verzekerde object (woonhuis). Over het algemeen geldt dat schade die niet veroorzaakt is door een calamiteit aan een onderdeel dat onlosmakelijk verbonden is aan het object wordt vergoedt.
Lees meer over de dekking van de opstalverzekering

Opstalverzekering VVE

Het afsluiten van een opstalverzekering wordt vooral aangeraden aan huiseigenaren. Wanneer u in een huurwoning woont, heeft het afsluiten van een opstalverzekering weinig zin. In dit geval wordt wel altijd aangeraden een inboedelverzekering af te sluiten. Ook wanneer u in een (appartementen)complex woont en lid bent van een VVE is het afsluiten van een opstalverzekering meestal niet nodig. De kans is dan namelijk groot dat u via een collectieve opstalverzekering van de VVE al verzekerd bent.
Lees meer over de opstalverzekering van de VVE

Verzekeraars

Er zijn aardig wat verzekeraars die tegenwoordig een opstalverzekering aanbieden. Deze verschillende verzekeraars werken allemaal weer net iets anders. Zo biedt de ene verzekeraar alleen een basis opstalverzekering aan waar de andere verzekeraar ook de optie biedt om een All-risk opstalverzekering af te sluiten. Daarnaast bieden de verschillende verzekeraars verschillende dekkingen en voorwaarden.
Bekijk de verschillende verzekeraars

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Zeker BV

  • Adres: Pijlkruidstraat 14
    2215GD Voorhout
  • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden