Inboedelverzekering - 100% onafhankelijk vergelijken

Inboedelverzekering vergelijken

De tarieven van de verschillende inboedelverzekeringen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Door inboedelverzekeringen te vergelijken ziet u direct welke verzekering voor u het goedkoopst is.

Goedkoopste inboedelverzekering bovenaan

Om de resultaten van onze vergelijk eerlijk te houden worden verzekeraars waarvan wij een vergoeding ontvangen niet bevoorrecht ten opzichte van ander verzekeraars. Dit houdt in dat de goedkoopste inboedelverzekering altijd als eerste wordt getoond. Daardoor bent u als gebruiker verzekerd van een eerlijk resultaat en kunnen wij u een volledig overzicht tonen van beschikbare inboedelverzekeringen.

Vergelijking op maat

Onze vergelijker biedt u een zogenaamde vergelijking op maat. Dat houdt in dat prijzen die worden getoond gebaseerd zijn op uw persoonlijke situatie. Wanneer u bijvoorbeeld het type woning wijzigt, worden ook de getoonde prijzen weer anders. Wij raden u aan de filters aan de zijkant van de vergelijker zo goed en uitgebreid mogelijk in te vullen. Op basis van uw situatie veranderen namelijk de resultaten. Door incorrect gebruik van de filters kan het zijn dat de goedkoopste inboedelverzekering niet bovenaan komt te staan.

Overstappen van inboedelverzekering

Wanneer u al een inboedelverzekering heeft en wilt overstappen van verzekeraar, regelt uw nieuwe verzekeraar de opzegging van uw oude inboedelverzekering. U hoeft hiervoor alleen aan te geven dat u al een inboedelverzekering heeft. Let er hierbij wel op dat veel inboedelverzekeringen een minimale looptijd kennen en dat sommige verzekeraars een boete opleggen bij een voortijdige overstap.

Bedenktijd

Wanneer u online een inboedelverzekering afsluit heeft u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Mocht u binnen 14 dagen na aanvraag beslissen af te willen zien van uw besluit, dan dient u dit kenbaar te maken bij de verzekeraar waarbij u de inboedelverzekering heeft aangevraagd. In de meeste gevallen kunt u dit zowel telefonisch als per e-mail doen.
Contact

Deze website is een product van Zeker BV

  • Adres: Saturnusstraat 68
    1829CZ Alkmaar
  • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2020 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden