Verzekert verhuizen

Verhuizen

Verzekert verhuizen

  • door de redactie
  • 09-10-2017
Als je van plan bent om binnenkort te gaan verhuizen dan is het verstandig om eens met een kritisch oog naar je verzekering te gaan kijken. Veel mensen weten namelijk niet hoe hun verzekering in elkaar zit als ze gaan verhuizen. Het is daarom verstandig om te kijken of jouw verzekering je inboedel vergoed tijdens de verhuizing.

Naast het checken van je verzekering is het ook belangrijk dat je je verzekeraar tijdig op de hoogte stelt van jouw adreswijziging, als je dit niet doet dan bestaat namelijk de kans dat je je inboedelverzekering na verloop van tijd vervalt, de termijn hierbij is in normaal gesproken 30 dagen, maar dit is afhankelijk van je polis. Wat ook belangrijk is om te kijken naar de verzekeringsmogelijkheden van het transport als je een verhuisbedrijf inhuurt.

Voorwaarden inboedelverzekering
In de meeste gevallen is jouw verzekering alleen geldig als de inboedel zich bevind op het aangegeven adres die zich op de polis bevind. In de meeste gevallen zijn er beperkte voorwaarden actief als je je inboedel wordt verhuist, zo staat vaak op de polis “de dekking buiten de polis”, dit betekent dat wanneer er tijdens je verhuizing wel iets gebeurt met jouw inboedel dan heb je meestal recht op een beperkte dekking. Deze beperkte dekking heeft invloed op de uiteindelijk toegekende schadevergoeding, deze valt in de meeste gevallen lager uit dan de waarde van je inboedel. Gelukkig zijn er wel inboedelverzekeringen die schade vergoeden als gevolg van een ongeval met het transportmiddel (verhuisauto). Maar het is natuurlijk nooit onverstandig om bij twijfel een aparte verzekering te nemen die jouw inboedel beschermt bij een verhuizing. Dus als jij met een veilig gevoel wilt gaan verhuizen kun je het beste je verzekering vergelijken of een extra verzekering nemen die jouw inboedel beschermt tijdens de verhuizing. Als je op zoek bent naar een gekwalificeerd verhuisbedrijf waarbij je ervan verzekert bent dat je inboedel zonder problemen vervoert wordt, neem eens een kijkje op cjs-verhuizingen.nl. zo kun je straks verhuizen zonder stress!


Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

Titel van het artikel

  • 13-06-2017

Een verhuizing zorgt bij veel mensen voor de nodige stress in aanloop naar deze verhuizing. Dit is ook niet gek, want bij een verhuizing dien je met tal... Lees meer

Direct vergelijken

Contact

Deze website is een product van Vesimedia

  • Adres: Toccatastraat 61
    1312TK Almere
  • E-mail: info [at] opstalverzekeringvergelijken.com
Direct contact

© 2019 Opstalverzekeringvergelijken.com - Alle rechten voorbehouden